550γρ Αλεύρι
25γρ νωπή μαγιά ή 8γρ ξηρή μαγιά
70γρ λειωμένο βούτυρο
210γρ γάλα
75γρ ζάχαρη
2 αυγά
1 πρέζα αλάτι
Για τη γέμιση
1 κουτ. κανέλα200γρ καστανή ζάχαρη
85γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
Για επικάλυψη
1 αυγό2 κουτ. γάλα
Ενώνουνε το αλεύρι με τη μαγιά, τη ζάχαρη, το αλάτι τα αυγά το γάλα και το λειωμένο βούτυρο.
Αν έχουμε μίξερ με γάντζο ζυμώματος τα ανακατεύουμε εκεί μέχρι να γίνει ζύμι. Μπορούμε να τα ζυμώσουμε και με τα χέρια. Φτιάχνουμε τη ζύμη μία μπάλα, τα βάζουμε σε αλευρωμένο μπολ και τη σκεπάζουμε για να φουσκώσει περίπου μια ώρα ή μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη καστανή ζάχαρη με την κανέλα και το βούτυρο.
Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε το ζυμάρι σε φύλλο. Απλώνουμε τη γέμιση και τυλίγουμε σε ρολό.
Κόβουμε σε φέτες και τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Σκεπάζουμε πάλι με πετσέτα και αφήνουμε να φουσκώσουν.
Αλείφουμε με το αυγό χτυπημένο με γάλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C βαθμούς για περίπου 15λεπτά.