Κοτόπουλο
Πατάτες
Αλάτι πιπέρι πάπρικα
1κσ μουστάρδα
1σκ σκόρδο
1φλ νερό
Λάδι
Γέμιση
Μισή πιπεριά πορτοκαλί
1 μικρή ντομάτα
50γρ τυρί κίτρινο σκληρό (έβαλα πεκορίνο)
50γρ φέτα
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
Κόβουμε τα υλικά της γέμισης σε κυβάκια.
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και τις πατάτες. Γεμίζουμε το κοτόπουλο με
τη γέμιση και κλείνουμε την τρύπα με οδοντογλυφίδες.
Βάζουμε το κοτόπουλο σε ταψί και γύρω τις πατάτες και το σκόρδο κομμένο
σε φετάκια.
Διαλύουμε τη μουστάρδα στο νερό και περιχύνουμε το φαγητό.
Ψήνουμε στους 200βαθμούς για 1,30' με 2 ώρες περίπου ανάλογα το μέγεθος του κοτόπουλου.