3 μέτριες πατάτες
100γρ φέτα θρυμματισμένη
1 ντομάτα 1 πιπεριά
Αλάτι-πιπέρι-δυόσμο
Ελαιόλαδο
Κόβουμε τις πατάτες σε κυβάκια. Σε ένα τηγάνι βάζουμε πολύ λίγο λάδι, ρίχνουμε τις πατάτες και σκεπάζουμε το σκεύος με καπάκι. Τις αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν κάπως. Δεν τηγανίζονται έτσι, περισσότερο ψήνονται στον ατμό. Μόλις ετοιμαστούν οι πατάτες τις βάζουμε σε ένα πυρέξ. Χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε μέσα και τη φέτα, αλάτι και πιπέρι. Τα ρίχνουμε πάνω από τις πατάτες. Κόβουμε σε λεπτές ροδέλες την ντομάτα και την πιπεριά και τις βάζουμε από πάνω, πασπαλίζοντας τες με λίγο αλάτι και δυόσμο.