1 πακέτο φύλλο κρούστας
500γρ στήθος γαλοπούλας
2 φλ ρύζι βρασμένο
3κσ κουκουνάρι
2 ασπράδια αυγού
100γρ βούτυρο λιωμένο
1 κρεμμύδι ξερό
Λίγο λάδι
Βράζουμε το στήθος της γαλοπούλας και με το ζωμό μαγειρεύουμε και το ρύζι.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε το φιλέτο της γαλοπούλας σε πολύ μικρά κομμάτια. Τα σοτάρουμε σε λίγο λάδι και προσθέτουμε και το κουκουνάρι, αλάτι και πιπέρι. Όταν σβήσουμε τη φωτιά προσθέτουμε και το ρύζι και τα ασπράδια ελαφρά χτυπημένα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Αλείφουμε 3 φύλλα με βούτυρο και τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο. Στην στενή πλευρά βάζουμε μιάμιση κουταλιά γέμιση και τυλίγουμε σε φλογέρα. Τις τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.