4 αβγά
20γρ βούτυρο λιωμένο
80γρ αλεύρι
100γρ ζάχαρη
2 κσ κακάο
Λίγη μαρμελάδα φράουλα
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό μέχρι να αρχίσει να βγάζει ατμούς. Την αποσύρουμε από την εστία και πάνω της βάζουμε ένα μπολ με τα αβγά και τη ζάχαρη. Η στάθμη του νερού στην κατσαρόλα να είναι χαμηλότερη από το μπολ. Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη, με μίξερ χειρός, για περίπου 5-10 λεπτά και μετά αποσύρουμε το μπολ από την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το χτύπημα, για να μην ψηθεί το μείγμα.
Ρίχνουμε το αλεύρι και το κακάο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με σπάτουλα με απαλές κινήσεις. Προσεκτικά ρίχνουμε και το λιωμένο βούτυρο.
Ξεφορμάρουμε, αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε στη μέση, αλείβουμε με μαρμελάδα το ένα μισό και σκεπάζουμε με το άλλο.