1 ποτήρι σησαμέλαιο
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι ζάχαρη
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
2 κάψουλες βανίλιες
1πρέζα αλάτι
1 κιλό αλεύρι (συν από 1φλ όσο χρειαστεί)
Ανακατεύουμε τα υγρά υλικά με τη ζάχαρη μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το ξύσμα, μπέικιν, βανίλιες, αλάτι και τέλος σιγά σιγά το αλεύρι. Μόλις η ζύμη είναι έτοιμη πλάθουμε σε κουλουράκια ή με μηχανή σε μπισκοτάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170βαθμούς για περίπου 45λεπτά.
e-syntagokosmos. Από το Blogger.