4κσ αλεύρι
4 αυγά
200γρ κουβερτούρα
150γρ μαργαρίνη
150γρ φουντούκια
3/4φλ ζάχαρη
1 σφηνάκι κονιάκ
Γκανάζ
200γρ κουβερτούρα
200γρ κρέμα γάλακτος
1κσ μαργαρίνη
Τρίβουμε τα φουντούκια στο μπλέντερ.
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
Χωρίζουμε τα αυγά και χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε και τη λιωμένη σοκολάτα στους κρόκους με τη ζάχαρη, τα φουντούκια, το αλεύρι και το κονιάκ.
Με σπάτουλα ενσωματώνουμε και τη μαρέγκα.
Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180βαθμούς για 25λεπτά.
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα σε κομμάτια και τη μαργαρίνη.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και η σοκολάτα και να είναι ομοιόμορφο το μείγμα.
Χαράζουμε το γλυκό και περιχύνουμε με την γκανάς.