250γρ μαργαρίνη
1 γιαούρτι 200γρ
2φλ ζάχαρη
3φλ αλεύρι φαρίνα
5 αυγά
1κγ σόδα
2 βανίλιες
φλουρί
Χωρίζουμε τα αυγά και χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
Προσθέτουμε τους κρόκους και τις βανίλιες. Μόλις ενσωματωθούν ρίχνουμε και το γιαούρτι και τέλος εναλλάξ το αλεύρι (στο οποίο έχουμε βάλει και τη σόδα) με τα ασπράδια.
Βάζουμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένη φόρμα, ρίχνουμε και το φλουρί τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (αντιστάσεις) για 45λεπτά.
Μόλις κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και στολίζουμε.