250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
4 αυγά 1 φλιτζάνι γάλα
4 φέτες ζαμπόν κομμένες μικρά κομμάτια
1 ¼ φλ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα ή παρμεζάνα ή φέτα
Λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι
μαγιονέζα
τυρί τριμμένο για το πασπάλισμα
ελιά
μπατόν σαλέ στικς
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο ώσπου να αφρατέψει. Ρίχνουμε τα αυγά ένα ένα. Προσθέτουμε το γάλα, το ζαμπόν ανακατεμένο με λίγη από την φαρίνα και το τυρί. Ρίχνουμε λίγη λίγη την φαρίνα στο μίγμα ανακατεύοντας καλά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα για κέικ με τρύπα στη μέση. Αδειάζετε το μίγμα στη φόρμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180βαθμούς για περίπου 45λεπτά (αντιστάσεις).
Ξεφορμάρουμε, αφήνουμε να κρυώσει.
Κόβουμε τα 3/4 του κύκλου για τη μεγάλη ράχη και το 1/4 το χωρίζουμε στη μέση για κεφάλι και ουρά.
Συναρμολουγούμε βάζοντας βούτυρο στα κομμάτια για να κολλήσουν.
Αλείφουμε με μαγιονέζα και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
Σπάμε μπατον σαλέ στικς για αγκάθια και βάζουμε ελιές για μάτια.