1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/2 φλ λάδι
4-5 κόκκους μπαχάρι
κόκκους πιπέρι
1 ξυλαράκι κανέλα
1 φύλλο δάφνης
1κγ μουστάρδα
1 1/2 φλ κόκκινο κρασί ξηρό
3 ντομάτες τριμμένες ή μία κονσέρβα
1κσ πελτέ
Με το υπόλοιπο λάδι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ελαφρά και προσθέτουμε το κρέας με τη μαρινάδα.
Προσθέτουμε την ντομάτα και τον πελτέ διαλυμένο σε 1φλ νερό.
Αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.