4 αυγά
4κσ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4κσ ζάχαρη
2 κάψουλες βανίλιας
1φακελάκι κρέμα στιγμής
1 1/2φλ φρέσκο γάλα παγωμένο
Χτυπάμε πάρα πολύ τα αυγά μέχρι να ασπρίσουν και να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη, το αλεύρι και τις βανίλιες.
Ρίχνουμε το χυλό σε ταρτιέρα βουτυρωμένη και πασπαλισμένη με αλεύρι για να ξεκολλήσει εύκολα και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 25λεπτά περίπου.Όταν κρυώσει η βάση, φτιάχνουμε την κρέμα και τη βάζουμε από πάνω. Από πάνω διακοσμούμε με φρούτα ή τρουφάκια κλπ