Μπέικον κομμένο σε λωριδάκια
Μοτσαρέλα σε κομματάκια
Ένταμ τριμμένο
Γκούντα τριμμένο
Κρέμα γάλακτος 250ml
Άσπρο πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
Μαργαρίνη 60γρ
Με μια κομμένη σκελίδα σκόρδο περνάμε παντού στον πάτο και τα τοιχώματα του πυρίμαχου σκεύους που θα χρησιμοποιήσουμε. Αλείφουμε με μαργαρίνη και στρώνουμε τις πατάτες .
Πάνω από τις πατάτες βάζουμε το μπέικον και τα τυριά.Ξανά μια στρώση πατάτες, μπέικον και τριμμένα τυριά.
Περιχύνουμε με κρέμα γάλακτος και τη μαργαρίνη σε μικρά κομματάκια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (αέρα) στους 180βαθμούς για 25-30λεπτά περίπου.