1 κιλό φρέσκιες σουπιές
1φλ λευκό ξηρό κρασί
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε τις σουπιές και κρατάμε ένα σακουλάκι μελάνι.
Τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα, τις αφήνουμε να μαγειρευτούν λίγο στα υγρά τους και ρίχνουμε το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το κρασί δοκιμάζουμε αν έχουν μαλακώσει. Αν όχι προσθέτουμε λίγο νερό. Μόλις είναι έτοιμες βάζουμε το μελάνι, ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε το λάδι και τα μαγειρεύουμε για 1λεπτό ακόμη.
e-syntagokosmos. Από το Blogger.