2 πιπεριές Φλωρίνης (ψημένες)
3 μελιτζάνες (ψημένες)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
200γρ φέτα τριμμένη
2-3 κσ τριμμένο κεφαλοτύρι
2 αυγά
250ml κρέμα γάλακτος
Στρώνουμε σε μια ταρτιέρα το φύλλο σφολιάτας, του κάνουμε αρκετές τρύπες με ένα πιρούνι το αλείφουμε με λίγο χτυπημένο αυγό, το πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις μελιτζάνες και σοτάρουμε το κρεμμύδι.Πάνω στη ψημένη ζύμη βάζουμε τη μισή πιπεριά, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, τη μελιτζάνα, τη φέτα και πάνω από τη φέτα την υπόλοιπη πιπεριά. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά (από αυτά είχαμε πάρει και για το άλειμμα του φύλου) με την κρέμα γάλακτος και τα ρίχνουμε από πάνω, κουνώντας το σκεύος να πάει παντού.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για περίπου 25λεπτά.