για 24 κομμάτια
4 φλ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2κσ μπέικιν πάουντερ
1/2κγ αλάτι
2 βανίλια
2 φλ ζάχαρη
200γρ μαργαρίνη
2 αυγά
1 φλ γάλα
1 φλ χυμό πορτοκάλι
2κσ κακάο
Προσθέτουμε το μπέικιν, το αλάτι και τις βανίλιες στο αλεύρι.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και εναλλάξ το γάλα, το αλεύρι και το χυμό.
Σ' ένα άλλο μπολ παίρνουμε λίγο χυλό του προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Βάζουμε στις θήκες των μάφινς μία κουταλιά από τον άσπρο χυλό, από πάνω μισό κουταλάκι του γλυκού το χυλό με το κακάο και ξανά μια κουταλιά άσπρο χυλό.
Αν θέλουμε κάνουμε γραμμές μ' ένα πιρούνι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180βαθμούς (αντιστάσεις) για 30 λεπτά.