2φλ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1φλ ζάχαρη
1φλ γάλα
3/4φλ μαργαρίνη λιωμένη (όχι να καίει)
1 αυγό
1 βανίλια
1κσ μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
Προσθέτουμε το μπέικιν και το αλάτι στο αλεύρι.
Χτυπάμε με αυγοδάρτη τη ζάχαρη με το αυγό και τη βανίλια.
Προσθέτουμε το βούτυρο και το γάλα.
Τέλος προσθέτουμε και το αλεύρι.
Γεμίζουμε κατά τα 3/4 τις θήκες των μάφινς
και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180βαθμούς (αντιστάσεις) για 30 λεπτά.