Ψωμί Μπύρας

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 · Posted in

3 φλ αλεύρι (κοσκινισμένο)
3κγ μπέικιν πάουντερ (παραλείψτε εάν χρησιμοποιήσετε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
1 κγ αλάτι (παραλείψτε εάν χρησιμοποιήσετε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
¼ φλ ζάχαρη
1 μπύρα
½ φλ λιωμένο βούτυρο (1/4 φλ κάνει μια χαρά επίσης)

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180βαθμούς.
Αναμιγνύουμε τα υλικά.
Ψήνουμε για περίπου 1 ώρα.

Leave a Reply

e-syntagokosmos. Από το Blogger.