Πλιγούρι

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012 · Posted in

2φλ πλιγούρι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 ντομάτες περασμένες στο μούλτι
6φλ ζωμό λαχανικών ή νερό βρασμένο
Αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο


Μαραίνουμε το κρεμμύδι στο λάδι και προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι. Μόλις πάρει μια βράση η ντομάτα ρίχνουμε το πλιγούρι και  το σοτάρουμε και αυτό ελαφρά. Βάζουμε το ζωμό, αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι  να πιεί όλα τα υγρά το πλιγούρι, σβήνουμε την εστία και σκεπάζουμε με μία πετσέτα κάτω από το καπάκι της κατσαρόλας.






Leave a Reply

e-syntagokosmos. Από το Blogger.