Σουβλάκια φέτας και ελιάς

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011 · Posted in

2κγ σπόρους μάραθου
2κγ ξύσμα πορτοκαλιού
3κσ χυμό πορτοκαλιού
1κγ φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
200γρ φέτα κομμένη κυβάκια
Φύλα δυόσμου
Αγγούρι κομμένο στα τέσσερα
Πράσινες ελιές κομμένες στη μέση
Οδοντογλυφίδες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τέσσερα πρώτα υλικά και προσθέτουμε τη φέτα προσεκτικά. Την αφήνουμε να μαριναριστεί για 1 τουλάχιστον ώρα.

Για να φτιάξουμε τα σουβλάκια περνάμε ένα φυλλαράκι δυόσμου στην οδοντογλυφίδα μετά την ελιά, το αγγούρι και τέλος τη φέτα.

Leave a Reply

e-syntagokosmos. Από το Blogger.