Πατάτες-λουκάνικα με πάπρικα

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011 · Posted in

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
Ελάχιστο ελαιόλαδο
1 1/2κγ πάπρικα γλυκιά
2 λουκάνικα κομμένα σε χοντρές φέτες
2 μεγάλες πατάτες σε κύβους περίπου στο μέγεθος των λουκάνικων
4φλ νερό
Τις πατάτες δεν τις κόβουμε αλλά προσπαθούμε να τις "σπάμε" με το μαχαίρι έτσι ώστε να δημιουργούνται ανάγλυφες επιφάνειες.


Στο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να αρχίσει να χρυσίζει. Προσθέτουμε την πάπρικα το λουκάνικο και τις πατάτες.
Ανακατεύουμε, αφήνουμε να σοταριστούν και αυτά 2-3λεπτά και ρίχνουμε το νερό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτούν για περίπου 40-50΄ μέχρι το φαγητό να πιεί το υγρό του.

Leave a Reply

e-syntagokosmos. Από το Blogger.