1 3/4 φλ βρώμη
1 φλ ζάχαρη
1/2 κγ σόδα
1/2 κγ αλάτι
3/4 φλ μαργαρίνη
2 μεγάλες λιωμένες ώριμες μπανάνες
1 αυγό
1/4 φλ μερέντα
Προθερμένουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς (αέρα)
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε γο αλεύρι, τη ζάχαρη τη σόδα και το αλεύρι.
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη και προσθέτουμε τη λιωμένη μπανάνα και το αυγό.
Προσθέτουμε το μείγμα του αλευριού σε αυτό με το βούτυρο, μπανάνα, αυγό.
Προσθέτουμε και τη βρώμη και όταν είναι έτοιμο βάζουμε τη μερέντα αλλά δεν την ανακατεύουμε απλώς την γυρνάμε ένα δυό γύρους με ένα μαχαίρι.
Βάζουμε κουταλιές σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 8-10 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν σε σχάρα.