μισό κιλό κιμά
1 κολοκυθάκι
1 καρότο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 μικρές ντομάτες
μαϊντανό
αλάτι πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
1 κονσέρβα (400γρ) ντοματάκι κονκασέ
200γρ κρέμα γάλακτος
100γρ διάφορα τυριά τριμμένα
Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε καλά τον κιμά. Προσθέτουμε τριμμένο το κρεμμύδι και λιωμένο το σκόρδο.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά τριμμένα, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να μαγειρευτεί ο κιμάς και να πιει τα υγρά του.
Σε άλλη κατσαρόλα μαγειρεύουμε για λίγο το ψιλοκομμένο ντοματάκι της κονσέρβας προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
Γεμίζουμε με τον κιμά τα κανελόνια και τα αραδιάζουμε σε ένα πυράντοχο σκεύος.
Από πάνω απλώνουμε το ντοματάκι κονκασέ, την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με τα τυριά.
Σκεπάζουμε το σκεύος με αλουμινόχαρτο, και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά. Στο τελευταίο 10λεπτο αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο.