2 φύλλα σφολιάτα
600γρ στήθος κοτόπουλο
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 καρότο τριμμένο
1 σκ. σκόρδο λιωμένη
2 κολοκυθάκια τριμμένα
2 φλ. τριμμένη ψίχα ψωμιού
1 φλ. διάφορα τυριά που λιώνουν τριμμένα
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
αλάτι - πιπέρι
ελάχιστο ελαιόλαδο
Βράζουμε το κοτόπουλο και το θρυμματίζουμε. Στο λάδι σοτάρουμε τα λαχανικά και μόλις μαλακώσουν κάπως προσθέτουμε και το κοτόπουλο.
Αλατοπιπερώνουμε σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε την ψίχα, το τυρί και το αυγό.
Απλώνουμε τα φύλλα σφολιάτας και τα κόβουμε κατά μήκος και κατά πλάτος στα τέσσερα.
Βάζουμε τη γέμιση και κλείνουμε σε ρολό.
Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25-30 λεπτά. (αέρα)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: η γέμιση πρέπει να είναι κάπως στεγνή γιατί η αρχική συνταγή ήταν χωρίς τυρί και αυγό και είναι ανοικτά τα ρολά στην άκρη, οπότε δεν πρέπει να χύνεται κατά το ψήσιμο. Επίσης βάζει το κοτόπουλο σε κιμά χωρίς σοτάρισμα ούτε στα λαχανικά. Τελικά ούτε η δική μου γέμιση πιστεύω πως θα χυνόταν οπότε την επόμενη φορά θα δοκιμάσω να το κάνω ένα ρολό και να το κόψω σε μπουκίτσες πριν το ψήσιμο.