της Αργυρώς εδώ
300γρ ζαμπόν ψιλοκομένο
200γρ διάφορα τυριά τριμμένα
300γρ τυρί κρέμα
1φλ φρέσκο γάλα
Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με το φρέσκο γάλα.
Βράζουμε πολύ λίγο τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Ανακατεύουμε με το ζαμπόν και τα τυριά και περιχύνουμε το αραιωμένο τυρί κρέμα. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο μέτριο φούρνο για 30 περίπου λεπτά.