500γρ πιπεριές κέρατο
400γρ λουκάνικα
6 ώριμες ντομάτες
1σκ σκόρδο
100γρ διάφορα τριμμένα τυριά
λίγο λάδι
ελάχιστο αλάτι
Τηγανίζουμε τις πιπεριές σε λίγο λάδι. Σε ξεχωριστό σκεύος ψήνουμε τα λουκάνικα. Τρίβουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε να βράσουν με σκόρδο (λιωμένο) και λίγο αλάτι.
Μόλις ψηθούν και τα τρία τα βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνουμε τα τυριά και ανοίγουμε τρύπες στο φαγητό και σπάζουμε εκεί μέσα τα αυγά. Μόλις ψηθούν τα αυγά είναι έτοιμο.