1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη
φέτα κομμένη σε κύβους (περίπου 100-150γρ)
10 μαύρες ελιές ξεκουκουτσιασμένες και κομμένες στα τέσσερα
λίγη ρίγανη
αλάτι πιπέρι
λίγο λάδι
Στο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε και την πιπεριά και τέλος το χυμό ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί.
Ετοιμάζουμε και τα μακαρόνια και λίγο πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε τις ελιές, τη ρίγανη και τη φέτα στην σάλτσα.