Για 20 γλειφιτζούρια
40 μπισκότα γεμιστά
2 σοκολάτες κουβερτούρα (2χ125γρ)
χρωματιστή τρούφα
20 ξυλάκια
Λιώνουμε λίγη από τη σοκολάτα και βάζουμε μικρή ποσότητα σε κάθε μπισκότο.
Τοποθετούμε από πάνω ένα ξυλάκι και κλείνουμε πάλι με μπισκότο που έχει σοκολάτα.
Τα βάζουμε για περίπου 15 λεπτά στο ψυγείο να παγώσουν.
Λιώνουμε και την υπόλοιπη σοκολάτα και βάζουμε παντού σε κάθε γλειφιτζούρι. Αν θέλουμε στολίζουμε με χρωματιστή τρούφα.
(κέρασμα στους συμμαθητές)
ΠΟλυ ωραια ιδεα για κερασμα!
ΑπάντησηΔιαγραφήναι ναι... άρεσε και στα μικρά παιδιά αλλά και στα "μεγάλα"!!
ΑπάντησηΔιαγραφή