1/2κιλό κρεμμύδια
100γρ φέτα τριμμένη
50γρ τριμμένη παρμεζάνα
1/2 φλ κρασί
2κσ μπαλσάμικο
2κσ καστανή ζάχαρη
1 κγ θυμάρι ξερό
αλάτι
λευκό πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
1 κρόκος αβγού αραιωμένος με λίγο νερό για επάλειψη
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα σοτάρουμε στο λάδι ανακατεύοντας τα συχνά.
Προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη, το μπαλσάμικο και το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά και να μαγειρευτούν κάπως. Αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Προσθέτουμε τη φέτα, την παρμεζάνα, πιπέρι και θυμάρι.
Κόβουμε κάθε φύλλο σφολιάτας στη μέση και κάθε μισό πάλι στη μέση και οριζοντίως και καθέτως.
Σε κάθε τετραγωνάκι βάζουμε λίγη ποσότητα από τη γέμιση και κλείνουμε σε ρολάκι ή τριγωνάκι.
Αλείφουμε με τον αραιωμένο κρόκο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο τους 190βαθμούς (αέρα) για μισή ώρα περίπου.