1 κονσέρβα κομπόστα ροδάκινο (410γρ)
2 φακελάκια ζελέ λεμόνι ή ανανά ή ροδάκινο
Λιώνουμε στο μούλτι την κομπόστα με το σιρόπι της.
Σε ένα μπολ διαλύουμε τα δύο φακελάκια ζελέ με ένα ποτήρι βραστό νερό
και μετά προσθέτουμε 1 ποτήρι κρύο.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε και τον πουρέ της κομπόστας.
Βάζουμε σε φόρμα και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Όταν είναι έτοιμο για να ξεφορμάρουμε βυθίζουμε για μερικά δευτερόλεπτα
σε καυτό νερό.