Κέικ μανταρινιού

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012 · Posted in

500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250γρ μαργαρίνη
2 1/2 φλιτζ. ζάχαρη
5 αυγά
1 1/4 χυμό μανταρινιών
ξύσμα από 3 μανταρίνια

Χτυπάμε το βούτυρο, ρίχνουμε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα ένα τα αυγά.
Συνεχίζουμε το χτύπημα για 3 λεπτά.
Προσθέτουμε το ξύσμα και διαδοχικά το αλεύρι με το χυμό μανταρινιών ανακατεύοντας ελαφρά.
Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο επί 45 λεπτά (αντιστάσεις).

Leave a Reply

e-syntagokosmos. Από το Blogger.