Κοτόπιτα

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 · Posted in ,

2 φύλλα σφολιάτα
το στήθος από ένα κοτόπουλο 3 1/2 φλ
2 κρεμμύδια
2 σκ σκόρδο
4 λωρίδες μπέικον ψιλοκομμένο
2κσ αλεύρι
150γ ρ τυρί τριμμένο
2 αυγά
2κγ βούτυρο
1 1/2φλ γάλα

1 αυγό για επάλειψη

Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε σ' αυτό το κρεμμύδι το μπέικον και το σκόρδο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Λίγο λίγο προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε συνέχεια ώσπου να δέσει.
Το βγάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το τυρί και τα αυγά.
Σε βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα φύλο σφολιάτας, βάζουμε πάνω του τη γέμιση του κοτόπουλου και σκεπάζουμε με το άλλο φύλο.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα περίπου.






Leave a Reply

e-syntagokosmos. Από το Blogger.