4 αυγά
4κσ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4κσ ζάχαρη
2 βανίλιες
1συσκευασία κρέμα καραμελέ
ανάλογο γάλα σύμφωνα με τη συσκευασία
Χτυπάμε πάρα πολύ τα αυγά μέχρι να ασπρίσουν και να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη, το αλεύρι και τις βανίλιες.
Ρίχνουμε το χυλό σε ταρτιέρα βουτυρωμένη και πασπαλισμένη με αλεύρι για να ξεκολλήσει εύκολα και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά περίπου (αντιστάσεις).Ξεφορμάρουμε την τάρτα και αφήνουμε να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε την κρέμα καραμελέ και μόλις αρχίσει και κρυώνει, πριν πήξει, τη ρίχνουμε αργά αργά
στην τάρτα. Κάποια ποσότητα θα απορροφηθεί και η υπόλοιπη θα αρχίσει να γεμίζει μέχρι το γύρω γύρω ύψωμα που έχουν οι τάρτες. Βάζουμε προσεκτικά στο ψυγείο. Μόλις παγώσει στολίζουμε με
την καραμέλα της συσκευασίας.