Hot and Sweet SpareRibs (καυτερά και γλυκά χοιρινά παϊδάκια)
χοιρινά παϊδάκια (700γρ)
6 κσ κέτσαπ
1 κσ σόγια σος
1 κγ μέλι
1 κγ καστανή ζάχαρη
2 κγ καυτερή σάλτσα (τύπου/ή tabasco)
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
2 κσ ελαιόλαδο ή σησαμέλαιο
αλάτι πιπέρι
Αλατοπιπερώνουμε τα παϊδάκια και τα ψήνουμε στο φούρνο.
Στο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και προσθέτουμε το μέλι με τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Σε 1-2 λεπτά η σάλτσα είναι έτοιμη. Μόλις βγάλουμε τα παϊδάκια από το φούρνο απλώνουμε τη σάλτσα από πάνω.