Τηγανιτό Συκώτι μαριναρισμένο

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 · Posted in ,

 Συκώτι
1-2 σκελίδες σκόρδο (σε φετάκια)
Ξύδι
Ρίγανη
Θυμάρι
Αλάτι πιπέρι
αλεύρι

Βάζουμε σ' ένα μπολ το συκώτι το αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τα μυρωδικά και το σκόρδο και ξύδι μέχρι να καλυφτεί.
Σκεπάζουμε σε μεμβράνη και αφήνουμε για τουλάχιστον μία ώρα .

Κόβουμε σε χοντρές λωρίδες, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε λάδι που έχει κάψει. 

Leave a Reply

e-syntagokosmos. Από το Blogger.