Για το κέικ:
2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 κγ μπέικιν πάουντερ
1/4 κγ αλάτι
1 φλ ζάχαρη
2 αυγά
1 1/2 φλ γάλα
110γρ βούτυρο λιωμένο
2 βανίλιες
Για την επικάλυψη:
225 γρ βούτυρο
1 φλ καστανή ζάχαρη
2 κσ αλεύρι
1 κσ κανέλα
Για το γλάσο:
2 φλ άχνη ζάχαρη
5 κσ γάλα
1 βανίλια
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς (αντιστάσεις) και βουτυρώνουμε ένα ταψί.
Χτυπάμε τα υλικά του κέικ με το μίξερ και ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί.
Χτυπάμε το βούτυρο για την επικάλυψη πολύ καλά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Ρίχνουμε κουταλιές πάνω στο μείγμα του κέικ και με ένα μαχαίρι στροβιλίζουμε να δημιουργηθούν κύματα.
Ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου (ελέγχουμε με οδοντογλυφίδα να βγαίνει καθαρή).
Περιχύνουμε με το γλάσο.