2 φλ. αλεύρι
2 κγ μπέικιν πάουντερ
1 φλ γάλα
1 στραγγιστό γιαούρτι
4 κσ ελαιόλαδο
2 κσ ζάχαρη
λίγο λάδι για το τηγάνι
Ανακατεύουμε το μπέικιν στο αλεύρι. Χτυπάμε με αυγοδάρτη τα αυγά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να έχουμε ένα παχύρρευστο μείγμα. Σε ένα μπολ βάζουμε λίγο λάδι και με ένα πινέλο σιλικόνης αλείφουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Μόλις ζεσταθεί το τηγάνι ρίχνουμε από μία κουταλιά σε τρία σημεία του τηγανιού αραιά. Μόλις φουσκώσουν και πάρουν χρώμα τις γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά. Πριν βάλουμε τις επόμενες τρεις αλείφουμε πάλι με το πινέλο λάδι.
Σερβίρουμε με μερέντα ή μέλι ή μαρμελάδα.
πηγή infokids
αυγα πόσα
ΑπάντησηΔιαγραφήουπς!!! μου ξέφυγε
Διαγραφή2 αυγά
διορθώνω...