Λαζάνια

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 · Posted in


Υλικά
ΛΑΖΑΝΙΑ (σε αλατισμένο νερό που βράζει τα βουτάμε για πολύ λίγο)
ΚΙΜΑΣ

ΜΠΕΣΑΜΕΛ

ΤΥΡΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
Εκτέλεση
ΚΙΜΑΣ

Λαζάνια, μπεσαμέλ, τυρί

Λαζάνια, κιμάς, τυρί

Λαζάνια, μπεσαμελ, τυρί

Λαζάνια, κιμάς, τυρί

Λαζάνια, μπεσαμέλ (αφήνουμε την περισσότερη για την τελική στρώση για να καλυφθεί παντού), τυρί

Ψήσιμο σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 40λεπτά περίπου





2 Responses to “Λαζάνια”

  1. Για ένα πακέτο λαζάνια πόσος κιμάς χρειάζεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίπου 800γρ για το συγκεκριμένο μέγεθος αλλά αν πρόσεξες δεν μας αρέσει με πάρα πολύ κιμά. Πάντα έχω μαγειρεμένο κιμά στην κατάψυξη και ανάλογα την ποσότητα χρησιμοποιώ και το αντίστοιχο πυρέξ ή στρώσεις. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω αυτά
    http://www.youtube.com/watch?v=Uki787fyugs&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή

e-syntagokosmos. Από το Blogger.