Πίτα με σπανάκι και λουκάνικα

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 · Posted in ,


1 έτοιμο φύλλο κουρού
σπανάκι (περίπου 1 κιλό)
2-3 λουκάνικα
τυριά τριμμένα (περίπου 100γρ)
λίγο ελαιόλαδο

Σοτάρουμε το σπανάκι στο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθεί.
Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα σοτάρουμε και αυτά (μόνα τους).
Ανοίγουμε το φύλλο και κόβουμε σε λωρίδες τις δύο πλαϊνές πλευρές.
Βάζουμε στη μέση και κατά μήκος πάνω στο φύλο το σπανάκι. Από πάνω του βάζουμε τα λουκάνικα και τέλος το τυρί. Κλείνουμε την πίτα σταυρώνοντας τις λωρίδες.
Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30-40 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα η πίτα.







Leave a Reply

e-syntagokosmos. Από το Blogger.