Παγωτό με Caprice

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 · Posted in ,




1 μόρφατ (φυτική σαντιγύ μεταλλικό δοχείο)
1 γάλα εβαπορέ μεγάλο
1 γάλα ζαχαρούχο

Caprice πουράκια μεγάλη συσκευασία
Μπισκότα Μιράντα παπαδοπούλου με σοκολάτα

Πριν χτυπήσουμε τη μόρφατ την τοποθετούμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
Χτυπάμε στο μίξερ στη γρήγορη ταχύτητα τη μόρφατ 5 λεπτά ωσότου φουσκώσει.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας σιγά σιγά
και τ' άλλα δύο γάλατα.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη και μόλις αρχίζει να παγώνει το ξαναχτυπάμε με το μίξερ.
Στρώνουμε ζελατίνα σε μία μεταλλική φόρμα και απλώνουμε τα μπισκότα με την πλευρά
της σοκολάτας προς τα μέσα.
Από πάνω ρίχνουμε μισή ποσότητα παγωτού. Αραδιάζουμε από πάνω όσα caprice θέλουμε
και πάνω τους προσεκτικά το υπόλοιπο παγωτό. Αραδιάζουμε τέλος caprice το ένα δίπλα από
το άλλο γιατί αφότου παγώσει το παγωτό θα το αναποδογυρίσουμε και θα είναι η βάση του.

Leave a Reply

e-syntagokosmos. Από το Blogger.