Κανελόνια με κιμά

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013 · Posted in ,


1 κουτί κανελόνια (500γρ)
κιμάς 700γρ μαγειρεμένος όπως για παστίτσιο
1 κουτί ντοματάκι κονκασέ
1 κρέμα γάλακτος (250ml)
200γρ τυρί τριμμένο 

Πολτοποιούμε το ντοματάκι στο multi.
Γεμίζουμε τα κανελόνια με τον κιμά και τα αραδιάζουμε σ' ένα παραλληλόγραμμο πυρέξ.
Ρίχνουμε από πάνω την πολτοποιημένη ντομάτα (αν δεν είναι πολύ αλμυρό το τυρί μας ρίχνουμε και λίγο αλάτι).
Συνεχίζουμε με την κρέμα γάλακτος και τελειώνουμε με το τριμμένο τυρί.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο μέτριο φούρνο.





Leave a Reply

e-syntagokosmos. Από το Blogger.