Μπισκοτάκια πρέσας

Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012 · Posted in , ,

300γρ μαργαρίνη
1φλ ζάχαρη
2 κρόκους αυγών
3 3/4γλ αλεύρι
1/4κγ αλάτι
2 κάψουλες βανίλιας

Χτυπάμε με μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει. Προσθέτουμε τους κρόκους και τη βανίλια. Ρίχνουμε το αλάτι στο αλεύρι και το ενσωματώνουμε στο μείγμα του βουτύρου.
Γεμίζουμε την πρέσα και φτιάχνουμε μπισκοτάκια. Τα αφήνουμε για 20 λεπτά στο ψυγείο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 7-10 λεπτά ανάλογα το μέγεθος.
Μπορούμε να βάλουμε τα ταψιά από πριν στο ψυγείο και θα κολλάει καλύτερα η ζύμη κατά το πρεσάρισμα.
 
 
 
 
 
 
 
και μερικά γεμιστά με την ίδια ζύμη και μαρμελάδα φράουλα

 
 

Leave a Reply

e-syntagokosmos. Από το Blogger.