Γρήγορη "ψευτό" Μπουγάτσα

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 · Posted in

1/2 κιλό φύλλο κρούστας
1 ζαχαρούχο
100γρ μαργαρίνη

άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα

Λιώνουμε λίγο το βούτυρο και αλείφουμε ένα παραλληλόγραμμο σκεύος.

Αλείφουμε ένα ένα τα φύλλα κρούστας, τα μαζεύουμε σαν βεντάλια και τα βάζουμε στο σκεύος
το ένα δίπλα από το άλλο. Αν περισσέψει βούτυρο το ρίχνουμε από πάνω.



Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρώμα και να ψηθεί από κάτω.
Διαλύουμε το ζαχαρούχο σε δύο μέρη νερό και το ρίχνουμε πάνω από τα φύλλα.

Ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμη.
Πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα (προαιρετικά) στο σερβίρισμα.

Leave a Reply

e-syntagokosmos. Από το Blogger.